boek_aan_huis2

Leest u graag maar kunt u niet meer zelfstandig naar de bibliotheek komen, omdat u door langdurige ziekte, handicap of ouderdom aan huis gebonden bent?

. . . . . dan komt de bibliotheek naar u toe!

Wanneer u gebruik wilt maken van deze dienst of wanneer u iemand kent waarvoor deze dienstverlening uitkomst biedt, kunt u het volgende doen
• Bel naar het algemene telefoonnummer van de bibliotheek, tel: 0529 45 21 58, voor het maken van een afspraak bij u thuis met een van onze Boek aan Huis medewerkers.
Of stuur een mail naar:. Een van onze  medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

• Tijdens de afspraak vertelt de medewerker wat de bibliotheek u zoal te bieden heeft en vraagt zij naar uw interesses. Op die manier kan er in de bibliotheek gericht gezocht worden naar boeken die u graag leest. Voor mensen die moeite hebben met het lezen van kleine letters zijn er ook boeken met grote letters. Bovendien beschikt de bibliotheek over luisterboeken. Verder zijn er tijdschriften en dvd's te leen.

• Wanneer u al lid bent van de bibliotheek en besluit gebruik te maken van de service dan zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Bent u nog geen lid dan kunt u zich abonneren op de bibliotheek. De Boek aan Huis medewerker helpt u graag verder.

• Nadat er duidelijk is afgestemd welk soort boeken u wenst te ontvangen, maakt u een vervolgafspraak met de medewerker voor het bij u thuis afleveren van de materialen.Voor de service Boek aan Huis worden geen extra kosten in rekening gebracht. U betaalt alleen de voor u geldende abonnementskosten.