Cursus Digisterker

Leren, lezen en lenen: Cursussen
Thema: Onderwijs
Locatie en service: Bibliotheek Ommen

Online je zaken doen met gemeente en Rijk

Huurtoeslag, werk zoeken, een nieuw paspoort aanvragen of je verhuizing doorgeven. Allerlei zaken die je met de overheid doet, gaan digitaal – via internet. Veel mensen vinden dat (nog) lastig. Voor hen is er de cursus Digisterker.

De cursus Digisterker wordt gegeven in de Bibliotheek. In deze cursus leer je je weg te vinden op de websites van bijvoorbeeld je eigen gemeente, de Rijksoverheid, de Belastingdienst of het UWV.

DigiD

Voor toegang tot al die sites heb je een DigiD nodig. In de cursus DigiSterker vraag je een DigiD aan en leer je ermee werken.

Cursusinformatie

De cursus Digisterker bestaat uit vier lessen. Een kleine groep deelnemers wordt intensief begeleid in de Bibliotheek in Ommen. Je moet al een beetje met computers en internet kunnen omgaan.

Als deelnemer betaal je een bijdrage van € 15,00 voor het cursusboek en de koffie.

Eerstvolgende cursus

4 lessen: donderdag 17 september, 24 september, 1 oktober en 8 oktober.

Wil je meedoen aan de cursus Digisterker

Vul dan je contactgegevens (e-mailadres, of telefoonnummer) en je naam in. Kies je locatie en startdatum. Klik dan op ‘Aanmelden’. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je kunt ook mailen naar , bel ons op 0529-452158 of vraag bij de balie naar Digisterker.