Tablet- en smartphonecafé

Leren, lezen en lenen: Spreekuren, Activiteiten, Apps
Thema: Hobby en vrije tijd
Locatie en service: Bibliotheek Ommen

Haal alles uit je tablet of telefoon

Zoeken op internet, boeken en kranten lezen, videobellen en nog veel meer: de tablet en de smartphone verrijken ons leven. Wil je alles uit je apparaat halen wat erin zit? Zoek je antwoord op een vraag, of een oplossing voor een probleem? Kom dan naar het Tabletcafé in de Bibliotheek Ommen.

Leerzaam en gezellig

Tijdens het Tablet- en smartphonecafé krijg je hulp van medegebruikers bij het werken met je tablet of smartphone. Het Tablet- en smartphonecafé is geen lesmorgen, geen opleidingssessie; je kunt vrij aanschuiven, in een ongedwongen sfeer. Je mag er komen met specifieke vragen of problemen, maar ook om gewoon meer ervaring op te doen en gezellig met anderen ervaring en kennis delen over apps en wat je ermee kunt.

Waar en wanneer

Elke derde donderdag van de maand in de Bibliotheek Ommen, op de bovenverdieping, van 10.00 tot 12.00 uur.

2019:

• donderdag 21 maart
  • 18 april
  • 16 mei
  • 20 juni
  • 18 juli
  • 15 augustus
  • 19 september
  • 17 oktober
  • 21 november
  • 19 december

Toegang

Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om het tabletcafé te bezoeken. De toegang is gratis. Het is op de bovenverdieping, en die is ook per lift toegankelijk.

Vragen?

Bel de Bibliotheek Ommen, 0529–452158 of mail: .