Klik&Tik 22 oktober 2019

Annie (76): ‘Dit had ik tien jaar eerder moeten doen!’ Nu appt, mailt en internet ze zonder probleem. Dat alles dankzij de cursus Klik&Tik die ze volgde in de Bibliotheek Ommen. Op 22 oktober start er weer een cursus.

In de bibliotheek in Ommen start op dinsdag 22 oktober de cursus Klik&Tik. Dit is een computercursus voor echte beginners.

Waarom?

Computers en internet zijn overal. Ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom is het goed om kennis te maken met computers en internet. Zo zult u niet achterop raken.

Ik ben daar al te oud voor! Daar begin ik niet aan...

Niemand is te oud om te leren! Met de juiste hulp en ondersteuning kan iedereen leren omgaan met computers en internet.

Straks bak ik er niks van!

Er zijn handige cursusleiders, die u zo veel helpen als maar nodig is. En domme vragen bestaan niet.

Moet ik dan mijn computer meenemen?

Dat is wel heel lastig. In de Bibliotheek hebben we voor elke deelnemer een laptop om te gebruiken. Wilt u met uw eigen laptop aan de cursus meedoen, dan kan dat natuurlijk ook.

Het is vast heel duur

De cursus zelf is gratis, we vragen alleen een bijdrage van € 15 voor het cursusboek. Er is altijd koffie en thee. En ook al gaan we serieus aan het werk, het wordt natuurlijk altijd gezellig als u met gelijkgestemden samen iets nieuws komt leren.De cursus duurt tien lessen en loopt tot en met 17 december. Na afloop ontvangt u een mooi certificaat.

Aanmelden

Klinkt dit als iets voor uw buur, uw partner, uw ouders? Of voor uzelf? Inschrijven kan nog tot aan de start van de cursus. Neem gerust contact op met de Bibliotheek Ommen. We zijn te bereiken op 0529–452158.

Wil je meedoen aan de cursus Klik&Tik

Vul dan je contactgegevens (e-mailadres, of telefoonnummer) en je naam in. Kies je locatie en startdatum. Klik dan op ‘Aanmelden’. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.