Online game: Kraak jij de kluis?

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2019 (2 t/m 13 oktober 2019) kunnen kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar via de Bibliotheek de online game ‘Codewoord’ spelen. Het spel legt de link tussen het Kinderboekenweekthema ‘Voertuigen’ met als motto ‘Reis mee!’ en de online spel- en belevingswereld van kinderen van vandaag.

Doel is het kraken (hacken) van de bankkluis door antwoord te geven op zes vragen over voertuigen en reizen. Geef je de goede antwoorden? Dan krijg je zes letters te zien. Vind je hierin het codewoord om de kluis te openen? Stuur deze code in en open de kluis!

Win een boek of boekenbon!

Onder de inzenders van het goede codewoord verloten we leuke prijzen. Speel je vanuit school? Dan kan je een boek naar keuze winnen. Geef je dan wel op met de naam van je school.

Als je niet vanuit school speelt, is de prijs een boekenbon.

Nu spelen

Speel het spel nu direct online of stuur de hyperlink door en daag iemand anders uit om de code te vinden en de kluis te kraken.

Start de game!