Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

KNARS: De Boekeling

Er was eens een vrouw en die was dol op boeken. Ze heeft dan ook een heel bijzondere verzameling met allemaal boeken die ze graag aan iedereen wil laten zien.

De boeken helpen haar om te eten, te slapen, te schuilen voor de regen. Steeds weer vindt ze een groter boek en steeds weer kiest ze een ander boek tot haar lievelingsboek

Renate Moespot en Nynke Gabeler van Theater KNARS speelden op donderdag 10 januari in de Bibliotheek in Ommen een voorstelling voor kinderen van 2 en 3 jaar oud. De toeschouwertjes kwamen van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven uit Ommen en omgeving. De kinderen en hun begeleiders hebben er enorm van genoten.

Vanaf dit jaar zetten we vanuit de Bibliotheek Ommen nog sterker in op de ontwikkeling en ondersteuning van taal en voorlezen voor kinderen in de voorschoolse leeftijd. Kinderen die vroeg in contact komen met verhalen en taal, boeken en letters, ontwikkelen zich beter. Want taal is in het leven de basis voor heel veel: lezen en schrijven, maar ook leren, communiceren en met elkaar omgaan.

Lees meer over ons werk op het gebied van jeugd en taal op www.bibliotheekommen.nl

Op www.tgknars.nl vind je informatie over Theatergroep Knars. Renate komt op 30 januari nog eens terug in de Bibliotheek tijdens de Nationale Voorleesdagen. Deze keer speelt ze tijdens het Boekstartcafé een voorstelling over kater Harry, uit het boek Een huis voor Harry.