Resultaten 1 - 10 van 16

Gepubliceerd op: dinsdag 18 juni 2019

32 uur per week | Bibliotheek Salland en Bibliotheek Ommen

Wat ga je doen?

Bibliotheken veranderen in educatieve, maatschappelijke organisaties. Met dienstverlening gericht op zelfredzaamheid, participatie en persoonlijke ontwikkeling wordt ingespeeld op belangrijke maatschappelijke veranderingen. De functie heeft tot doel deze dienstverlening verder uit te bouwen.

Naar de vacature

Gepubliceerd op: maandag 27 mei 2019

De VakantieBieb gaat weer open!

Lekker lezen tijdens je vakantie? Download dan nu de gratis VakantieBieb-app en lees meer dan 50 e-books de hele zomer lang!

Gepubliceerd op: dinsdag 23 april 2019

Tijdens een tour van maandag 1 april t/m woensdag 17 april konden mensen die een oorlogsverhaal te vertellen hadden, terecht in 15 bibliotheken door heel Overijssel.

Gepubliceerd op: donderdag 11 april 2019

Voor bijna alle scholen in de stad Ommen is een bezoek aan de bibliotheek een leuk, regelmatig terugkerend uitje. Vanochtend was de Plusklas op bezoek.

Gepubliceerd op: vrijdag 29 maart 2019

In april 2020 is het 75 jaar geleden dat Overijssel is bevrijd van de Duitse bezetter. Een bijzonder lustrum waaraan in Overijssel veel aandacht geschonken zal worden.

Gepubliceerd op: vrijdag 15 maart 2019

Speciaal bezoek in het Boekstartcafé! Op woensdag 3 april om 10.00 uur komt Ko Scheele, wethouder cultuur en sociale zaken in Ommen, voorlezen aan kinderen tot 4 jaar. Het boek is ook al uitgekozen: het prachtige prentenboek Kikker is Kikker van Max Velthuis.

Gepubliceerd op: vrijdag 15 maart 2019

Een overzichtelijk bedrag per maand, zonder een langlopende verplichting. Bij die manier van abonnementen nemen voelen we ons in 2019 vaak het prettigst. Vanaf 1 april kan je bij de Bibliotheek Ommen een maandabonnement nemen.