Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.
Resultaten 1 - 10 van 11

Gepubliceerd op: donderdag 14 februari 2019

Wessel Koekkoek van basisschool De Dennekamp in Ommen en Leonie Bruggeman van basisschool Hoogengraven in Stegeren zijn de winnaars van de kwartfinales van de Nationale Voorleeswedstrijd die dinsdag 12 februari in de Bibliotheek Ommen gehouden zijn.

Gepubliceerd op: dinsdag 22 januari 2019

Op woensdag 23 januari zijn in de Bibliotheek Ommen de Nationale Voorleesdagen feestelijk begonnen. Terwijl de kinderen zaten te smikkelen van het Voorleesontbijt, werden ze voorgelezen door Roelien Martens.

Gepubliceerd op: maandag 14 januari 2019

Er was eens een vrouw en die was dol op boeken. Ze heeft dan ook een heel bijzondere verzameling met allemaal boeken die ze graag aan iedereen wil laten zien.

Gepubliceerd op: vrijdag 11 januari 2019

Bibliotheek Ommen en Bibliotheek Salland zoeken een programmamedewerker participatie en een taalpuntcoördinator/-docent.

Gepubliceerd op: donderdag 10 januari 2019

Van 23 januari tot en met 2 februari 2019 zijn de Nationale Voorleesdagen: dé gelegenheid om te ontdekken wat de Bibliotheek allemaal te bieden heeft voor baby’s, peuters en kleuters.

Gepubliceerd op: vrijdag 07 december 2018

Genieten van muziek via de Bibliotheek wordt nu nog aantrekkelijker! Vanaf 1 januari 2019 kunnen onze leden cd's van de Muziekbank Overijssel lenen zonder verdere kosten.

Gepubliceerd op: maandag 12 november 2018

Enthousiaste vrij­wil­lige voor­le­zers en coör­di­na­to­ren in Om­men gezocht. Een be­lang­rij­ke vrij­wil­li­gers­klus met veel vol­doe­ning en per­soon­lij­ke groei.