Resultaten 1 - 6 van 6

Joris’ Kerstboom staat van 9 t/m 20 december in de Bibliotheek in Ommen. De actie is gebaseerd op het KRO-NCRV tv-programma van presentator Joris Linssen, waarin hij mensen uitnodigt een bijzonder persoon in het licht te zetten. In de Bibliotheek Ommen kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.

Op 1 januari 2020 fuseren Bibliotheek Ommen en Bibliotheek Salland. Wat verandert er voor jou als klant? Eigenlijk helemaal niets. Je blijft, lenen, lezen, leren en genieten bij je eigen bibliotheek, in je eigen stad of dorp.

Boukje werkt als vrijwilliger voor de VoorleesExpress. Die organisatie zorgt ervoor dat bij gezinnen met een taalachterstand regelmatig iemand langskomt om de kinderen voor te lezen. Want bezig zijn met boeken en verhalen is enorm goed voor de ontwikkeling van taal bij jonge kinderen. Die gaan het daardoor beter doen op school.

Badeend, stoeptegel, komkommer... Zomaar drie woorden, en iedereen kan daar zijn eigen verhaal mee maken, start op dinsdag 10 september een vierdelige workshop creatief schrijven.