Mijn Bibliotheek

Laden...

Zomerleesclub bij de Bibliotheek

De komende zomer kun je in de Bibliotheek meedoen aan een speciale Zomerleesclub. In een Zomerleesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen.

Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement, en werkt daarbij samen met Bibliotheek Ommen.

Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’, en de drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa.

Als zich bij de Bibliotheek minstens vier mensen hebben aangemeld, brengt Senia hen met elkaar in contact, en kunnen zij de afspraak maken voor de eerste boekbespreking. Elke leesclub is van harte welkom in de Bibliotheek! We horen wel graag even wanneer een groep komt.

Senia vraagt een onkostenvergoeding van € 16,00 per deelnemer, voor het aanleveren van de leeswijzers.

Zin om je deze zomer aan te sluiten bij een Zomerleesclub? Meld je dan snel bij . Voor meer informatie zie ook www.senia.nl