Mijn Bibliotheek

Laden...

Nieuwsbrief

De maandelijkse nieuwsbrief van de Bibliotheek Ommen staat vol tips voor activiteiten, cursussen en nieuwe aanwinsten. Ontvang jij hem al?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief met tips voor interessante activiteiten, cursussen en nieuwe aanwinsten in onze collectie. Dat mogen wij alleen doen met de toestemming van de ontvanger. Wil jij ook die maandelijkse inspiratie? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief!

In- en uitschrijven

Leden van de Bibliotheek kunnen zich (na inloggen) op de website van de Bibliotheek Ommen (*) in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief. Wie geen bibliotheeklid is en de nieuwsbrief wil ontvangen, kan op de site zijn naam en e-mailadres doorgeven. (**)

Geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Onder aan iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je jezelf kunt afmelden.

Achtergrond

Op 25 mei is de nieuwe Europese privacywet van kracht geworden. Vanaf nu worden veel strengere eisen gesteld aan de manier waarop bedrijven en organisaties met persoonsgegevens van klanten, leden en anderen omgaan.

In het algemeen is je privacy daardoor voortaan een stuk beter gewaarborgd. Zo mag een instelling of bedrijf niet meer zomaar e-mails sturen aan mensen in hun adressenbestand of gegevens doorgeven aan derden. Voor e-mailnieuwsbrieven geldt dat die vanaf nu alleen nog maar worden gestuurd mogen worden aan mensen die daar duidelijk hun toestemming voor hebben gegeven.

Hier kun je meer lezen over de nieuwe privacywet, de AVG.

(*) In een e-mail van afgelopen week stond op één plek per ongeluk de site van Bibliotheek Salland vermeld; dat klopt natuurlijk niet.

(**) De rest van de gevraagde gegevens is niet verplicht.