Boek aan huis

Gepubliceerd op: maandag 30 oktober 2017

Boek aan Huis Service

Wanneer u door ziekte, hoge leeftijd of handicap niet in de gelegenheid bent een bezoek te brengen aan de Bibliotheek, biedt onze Boek aan Huis Service uitkomst. Want als u niet naar ons kunt komen, komen wij gewoon naar u! Op deze manier blijft de Bibliotheek voor iedereen toegankelijk.

Boek aan Huis service

Nadat u zich heeft aangemeld nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis. Tijdens het eerste gesprek noteren wij welke genres en schrijvers u graag leest, voor welke onderwerpen u belangstelling heeft en welke materialen u graag zou willen lenen bij de Bibliotheek. Op deze manier wordt er een profiel van u als lezer gemaakt waarmee de medewerker van de Bibliotheek aan het werk kan. Uiteraard wordt dit profiel regelmatig besproken en kan dit op elk moment worden aangepast.

Hoe verder? De medewerker van de Bibliotheek zoekt een aantal boeken naar uw wensen uit en komt hiermee bij u langs en u kunt uw keuze maken. De medewerker neemt de gelezen boeken weer mee terug. U maakt samen een volgende afspraak.

Aan de Boek aan Huis service zijn geen extra kosten verbonden. Het enige wat u nodigt heeft is, is een lidmaatschap van de Bibliotheek.

Bent u nog geen lid van de Bibliotheek? Dat is geen probleem, wij kunnen dit voor u verzorgen.

Wat heeft de Bibliotheek naast gewone boeken nog meer te bieden?

Grootletterboeken:  De naam zegt het al: de gebruikte letters zijn bijna twee keer zo groot als de letters in gewone romans. Deze boeken zijn speciaal voor mensen met een verminderd zicht.

Luisterboeken:  Een luisterboek is een gesproken versie van een boek op een cd. U kunt deze beluisteren met een gewone cd-speler.

Meer informatie:

0529 – 452158 of https://www.bibliotheekommen.nl/snel-contact