Mijn Bibliotheek

Laden...

Inloopspreekuur digitale bibliotheek

Heeft u vragen over ons aanbod e-books,  de bibliotheek apps of komt u er gewoon niet uit? Kom dan naar het  Inloopspreekuur digitale bibliotheek Ommen

U kunt als bibliotheeklid via het zogenaamde 'e-book platform', duizenden digitale boeken lenen en deze op uw computer, tablet of smartphone lezen. Heeft u vragen over deze service, of komt u er niet uit?  Of u wilt gebruik maken van de apps van de Bibliotheek,  maar lukt het niet om ze aan de praat te krijgen?  Elke donderdagmorgen van 10.00 – 11.00 uur kunt u hiervoor in de Bibliotheek Ommen terecht.  De medewerkers van de Bibliotheek staan klaar om u op weg te helpen.  Vergeet niet uw eigen (opgeladen) tablet of ander leesapparaat mee te nemen en - indien al aangemaakt - uw inlogcode.