Leen nu ook e-books, gratis met je Bibliotheekpas

Gepubliceerd op: dinsdag 16 december 2014
Leen nu ook e-books, gratis met je Bibliotheekpas

De Bibliotheek introduceert het lenen van e-books! Voortaan kun je 24 uur per dag e-books lenen vanuit je luie stoel. Bibliotheekleden betalen hiervoor helemaal niets extra. Het enige wat je hoeft te doen, is een webaccount aanmaken via bibliotheek.nl/ebooks.

Duizenden titels te leen

De Bibliotheek heeft een uitgebreide collectie e-books, die je kunt lezen op e-reader, smartphone, tablet of computer. Zelfs in het holst van de nacht kun je e-books lenen. Hiervoor heb je alleen je webaccount nodig dat gekoppeld is aan je Bibliotheek-abonnement.

Maak nu je webaccount aan

Wil jij ook direct toegang tot duizenden e-books, maak dan nu je webaccount aan. Als je dat doet tussen 15 september en 10 oktober 2014 maak je automatisch kans op een gratis jaarabonnement van jouw Bibliotheek. Ben je nog geen lid, kom dan even langs bij de Bibliotheek en we maken het meteen in orde. Wie weet lees jij straks een heel jaar gratis!

Veelgestelde vragen

Klik hier voor veelgestelde vragen over het lenen van e-books of ga naar de klantenservice van de Bibliotheek Ommen. Deze is elke werkdag open vanaf 14.00 uur, op zaterdag van 10.00 - 12.00 uur. Ook bij de Speelbieb in Lemele, open op maandag 18.00 - 20.00 uur en woensdag 14.30 - 20.00 uur, is de informatie beschikbaar.