iWorkspace

iWorkspace is een werkplaats die mensen helpt om ideeën te realiseren. Via   of telefonisch 06 224 96 025 te bereiken voor het maken van een afspraak in de Bibliotheek.

Veel inwoners voelen zich nauw betrokken bij hun leefomgeving. Vaak hebben ze prachtige ideeën of initiatieven om die leefomgeving  te behouden of te verbeteren. Toch lukt het lang niet altijd om die ideeën of initiatieven van de grond te krijgen of te realiseren. Vaak stranden ze door hobbels in regelgeving of financiering. Dat is zonde van de creativiteit en tijd. Soms vraagt het vormgeven en organiseren van een idee aanvullende kennis of kwaliteiten. Wie een idee heeft en iemand zoekt die kan helpen, kan nu aan de slag. Je krijgt tips over de te volgen stappen en kennis, ervaring en netwerkcontacten worden gedeeld. Ook kunnen studenten mogelijk helpen je idee verder uit te werken. 

 iWorkspace is een initiatief van www.arcon.nl  en groeit gestaag in Overijssel en ver daarbuiten. Met verschillende bibliotheken in Overijssel is door Arcon een hechte relatie aangegaan om iWorkspace vorm te kunnen geven. Ook de Bibliotheek Ommen biedt ruimte, faciliteiten, netwerken, kennis, kunde en pr-kanalen aan iWorkspace. De iWorkspace spreekuren worden door ervaren vrijwilligers bemenst. Voor iWorkspace Ommen is Karola Schröder iedere maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur beschikbaar is om mensen met ideeën een stapje verder te helpen.