Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Informatiestand autisme

van de Nederlandse Vereniging voor Autisme
Afbeelding van puzzelstukjes

Informatie van de NVA over ASS: Autisme Spectrum Stoornissen bij kinderen, volwassenen/ouderen, en werkgevers.

Op vrijdag 27 september staat van 15.00 tot 20.00 uur staat de NVA: Nederlandse Vereniging  voor Autisme regio Overijssel met een informatiestand op de bovenverdieping in de Bibliotheek Ommen. Er is een lift aanwezig. Op de informatiestand treft u informatie aan over ASS: Autisme Spectrum Stoornissen bij kinderen, volwassenen/ouderen en werkgevers.

Er zijn ervaringsdeskundigen aanwezig, die uw vragen kunnen beantwoorden. De informatiestand is zonder afspraak en gratis te bezoeken. De diverse folders, brochures en het Autisme Magazine zijn ook gratis. De voorlichtingsfilms kosten € 5,00. Een vrijwillige bijdrage is welkom.

Oproep

Bent u ouder van een kind met ASS, een volwassen met (een vermoeden van) ASS of partner van een persoon met ASS? Heeft u behoefte aan lotgenotencontact? Dan horen wij dat graag van u! Voor informatie kunt u mailen naar: .