Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

OV inloopspreekuur

Maandelijks inloopspreekuur voor senioren over reizen met het openbaar vervoer. OV ambassadeurs beantwoorden graag al uw vragen.

Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij?De OV-ambassadeurs geven graag advies op maat. Ook kunnen ze stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe u uw reis kunt plannen.

Waar en wanneer

Donderdag 5 september van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Ommen.

Achtergrond

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is de laatste jaren veel veranderd. De Provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar – speciaal voor senioren – activiteiten organiseren in alle gemeenten. De OV-ambassadeurs werken vanuit de organisatie Ervaarhetov.nl.