Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Boekstartcafé

Dansen met Kidans
Kinderen die dansen

Seizoensafsluiter: een lekker actieve dansworkshop van Kidans – Kirsten Derksen.

Het BoekStartcafé is voor kinderen tot 4 jaar en hun ouders. Er wordt altijd voorgelezen, en er zijn telkens andere activiteiten. 

Dansen

Seizoensafsluiter: een lekker actieve dansworkshop van Kidans – Kirsten Derksen.

BoekStart: Het begint met lezen

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je kind. Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen!

BoekStart is voor kinderen tot 4 jaar. Al een paar maanden na de geboorte van je zoon of dochter mag je in de Bibliotheek gratis een koffertje met boekjes halen en wordt je baby lid van de Bibliotheek. Kom langs in de bibliotheek, bel, mail of kijk op de site voor meer informatie!

BoekStart is een landelijk programma. Het Boekstartcafé is een initiatief van Bibliotheek Ommen in samenwerking met het consultatiebureau. Het BoekStartcafé is in de Bibliotheek, Chevalleraustraat 6, op woensdagochtenden. Alle data vind je op de site en op de flyer.

Meedoen

Meedoen is gratis, wel is het fijn als je even reserveert. Zo kunnen we zorgen voor genoeg stoelen, koffie en ranja. De invulvelden met een sterretje zijn verplicht.

Reserveren
Ik ga akkoord met de privacyverklaring