Actueel

BoekStart is begonnen!

Het nieuwe seizoen van BoekStart is begonnen met een lekker actieve speel- en leesochtend, samen met gymclub Energy Ommen

De eerste editie van het BoekStartcafé werd gehouden in de grote gymzaal. Er was van alles te doen: rollen op matten, klimmen, schommelen op touwen en springen op de trampoline. De peuters konden al echt overal op en af, de echte kleintjes genoten van zoveel ruimte om lekker rond te kruipen.

Na een korte pauze met een gezond hapje werden de kinderen voorgelezen uit een mooi boek over beren. Spannend! Vol aandacht zaten de kinderen te kijken en luisteren.

Voor de eerste BoekStart-bijeenkomst in het seizoen werken we al een aantal jaar samen met gymclub Energy Ommen en juf Hetty. We hopen dat we dat nog vele jaren mogen blijven doen!

Het volgende BoekStartcafé is op woensdag 3 oktober. Dat is in de Kinderboekenweek. Maar er is nog een reden voor een heel speciaal feestje, want we hebben een jarige. Dikkie Dik wordt 40! Komen jullie ook? Dan gaan we Dikkie Dik in het zonnetje zetten. Neem je vriendjes mee!