Mijn Bibliotheek

Laden...

Cursus Klik&Tik

Oefenen op internet? Een mail versturen, foto’s opslaan op de computer of zoeken naar een leuke vakantiebestemming. Heel veel kan met de computer en op internet. Wilt u hiermee oefenen in een veilige omgeving? De Bibliotheek is gestart met een cursus voor beginners op dinsdag 24 april in Ommen.

Het internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via internet. Heeft u ook een computer en wilt u uw digitale vaardigheid verbeteren? Wilt u graag meer op uw computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Tijdens onze cursus Klik&Tik leert u onder deskundige begeleiding in 10 lessen de geheimen en mogelijkheden van het internet ontdekken. De cursus is interactief en speciaal voor beginners. Er wordt gewerkt met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, die worden begeleid door enkele docenten.

Meer informatie
Deelname aan de cursus Klik & Tik bedraagt €15,- inclusief het bijbehorende oefenboek. De cursus is iedere dinsdag van 9.30 tot 11.00 uurDe cursus wordt gegeven in het in de Bibliotheek Ommen.

Interesse? U kunt zich aanmelden in de Bibliotheek, via 0529 45 21 58 of via de mail: