Mijn Bibliotheek

Laden...

Nieuwe taalcoaches in Ommen en Dalfsen

Afgelopen week werd met een feestelijke bijeenkomst in de Bibliotheek Ommen de uitreiking van certificaten gevierd aan vijf taalcoaches uit Ommen en Dalfsen door wethouder Ko Scheele.

Zoals hij het treffend verwoordde mag de gemeente blij zijn met mensen die met zoveel van hun vrije tijd hebben ingezet. “Niet alleen zijn jullie geslaagd voor het certificaat taalcoach, maar zeker ook voor de wijze waarop jullie je medemensen helpen. Taal is het begin en wellicht ook het einde van bijna alles”

De taalcoaches zijn inmiddels begonnen en geven les aan mensen uit o.a. Pakistan, Eritrea en Syrië. De gecertificeerde taalcoaches zijn Renate le Duc (Dalfsen), Betsy Kalma, Loes van Nieuwkoop, Wil de Voogd en Jody Welleweerd, allen uit Ommen.