Website voorlezen

Boekstartcafé leest en knutselt over het voorjaar

woensdag 14 maart (10.00 uur tot 11.00 uur)
Bibliotheek Ommen, Chevalleraustraat 6 in Ommen
Boekstartcafé leest en knutselt over het voorjaar

woensdag 14 maart - 10.00 uur

Gezellig voorlezen uit 'Kleine kangoeroe' en daarna bloemen maken. 

Kleine Kangoeroe heeft het heel goed naar haar zin in de buidel van haar moeder, maar ze wordt steeds groter en haar moeder vindt dat het tijd wordt dat ze de wijde wereld in gaat. Moeder Kangoeroe laat zien hoe mooi die wereld buiten haar buidel is, maar Kleine Kangoeroe vindt het fladderen van vlinders niets, vindt olifanten maar stom en het zwieren van apen kan haar ook niet bekoren. De giraffen die hard kunnen rennen, vindt ze al aantrekkelijker en als ze een andere Kangoeroe springend ziet, wil ze dat ook en springt uit de buidel. Na het voorlezen gaan we bloemen maken. De ochtend begint om 10.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur. De toegang is gratis en de limonade, een lekkere traktatie en de koffie staan klaar. 

Boekstartcafé Ommen

Boekstartcafé Ommen is een initiatief van Bibliotheek Ommen en Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland, speciaal voor ouders met kinderen van nul tot vier. Eénmaal in de drie weken is er een themaochtend. Er wordt dan een korte presentatie, workshop of activiteit georganiseerd. Vanzelfsprekend zijn de kinderen van nul tot vier jaar bij alle Boekstartochtenden welkom. 

Openingstijden

De tijden van het Boekstartcafé zijn van 10.00 – 11.00 uur, inloop vanaf 9.45 uur. Voor meer informatie over het Boekstartcafé kan men terecht bij de Bibliotheek Ommen of bij het Consultatiebureau Jeugdgezondheidszorg GGD IJsselland in Ommen.

Reserveren